"Zoals zo veel jongeren wist ik niet precies wat ik wilde na de middelbare school. Ik besloot, net als mijn vrienden, een technische opleiding te gaan volgen. Ging naar de MTS en later een jaar HTS. Tot mijn 27ste werkte ik als timmerman, uitvoerder en projectwerkvoorbereider in de bouw. Echt warm liep ik voor het werk dat ik daarna ging doen: mensen verbinden."

- Jeroen Boerkamp, Smart Talent Grid

Over ons

Smart Talent Grid is dé verbindende en begeleidende partij tussen werkzoekende talenten, scholen en het bedrijfsleven. Wij verbinden op een duurzame manier. Hierdoor verbeteren we de in- en doorstroom van talenten en behouden we hen. Dit realiseren we door effectief te koppelen en intensief te begeleiden.

Oprechte betrokkenheid naar talenten toe vinden wij van groot belang. Wij streven naar langdurige relaties tussen de talenten en het bedrijfsleven: we zien graag dat zij op een prettige manier samenwerken. Hierdoor is het mogelijk om binnen dit bedrijf te blijven werken en groeien. De enige manier om hiervoor te zorgen is om een goede match te maken, iets dat Smart Talent Grid als geen ander kan.

Historie

Zoals zo veel jongeren wist Jeroen Boerkamp, directeur Smart Talent Grid, niet precies wat hij wilde na de middelbare school. Hij besloot, net als zijn vrienden, een technische opleiding te gaan volgen en ging naar de Middelbare Technische School (MTS). Vervolgens deed hij nog een jaar de Hogere Technische School (HTS). Tot zijn 27e werkte hij als timmerman, uitvoerder en projectwerkvoorbereider in de bouw. Echt warm liep hij voor het werk dat hij daarna ging doen: mensen verbinden. 

Waar actief

Smart Talent Grid is actief in alle regio’s van Nederland. Wij werken samen met scholen en organisaties in onder andere Twente, Deventer, Apeldoorn en Zwolle. Mocht u werken voor een school of organisatie in een ander deel van Nederland, neem dan gerust contact met ons op! Wij plannen graag een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Onze missie

Smart Talent Grid zorgt ervoor dat de juiste werkzoekende talenten, scholen en het bedrijfsleven elkaar vinden voor een sterke match.

Onze ambitie

Smart Talent Grid is dé verbindende factor binnen alle processen van talentontwikkeling in Nederland.

 

BEDRIJVEN DIE AL GEBRUIK
MAKEN VAN SMART TALENT GRID

Smart Talent Grid ®
cookies - disclaimer - algemene voorwaarden