Vind de ideale leerwerkplek voor uw talent!

  • Inzicht in de dossiers van uw talenten
  • Meer aansluiting bij bedrijven door opbouw relaties 
  • Herpositionering en stimulering van werkende talenten
  • Inzicht in de beweging en groei van uw talenten
Meld u nu aan Bel 088 – 0354 901

Smart Talent Grid voor scholen en docenten

‘Betrokkenheid’: deze kernwaarde staat bij ons voorop. Wij voelen ons oprecht betrokken bij onze talenten en staan altijd voor hen klaar. Ons doel is om de talenten van uw school een leerwerkplek te bieden, wat een baan voor de toekomst kan zijn. Kijken naar de sociale eigenschappen en het karakter van het talent stelt ons in staat om een bedrijf te vinden waar hij of zij met veel plezier aan het werk kan.

Wij koppelen technische bedrijven aan uw school, zodat zij in contact kunnen komen met passende talenten. Wij werken samen met bol- en bbl-talenten, het vmbo, hogescholen en universiteiten. Bovendien kunnen zowel private- als publieke scholen goed bij ons terecht.

 

 

Wie zijn wij?

Wij zijn dé verbindende factor tussen technische bedrijven, uw talenten en uw school. Of het nu gaat om middelbaar onderwijs, het vmbo, een hogeschool of een universiteit. Uw talenten staan bij ons centraal, waardoor zij op de juiste plek terecht komen en zich hier helemaal op hun gemak kunnen voelen.

Lees meer

Wat doen wij?

Wij gaan graag duurzame en langdurige samenwerkingen aan, schakelen snel, gaan effectief te werk en stellen het talent centraal. We zijn erg betrokken bij de persoonlijke groei van het talent en willen vooral dat het talent een plek vindt waar hij of zij kan groeien.

Lees meer

Hoe werken wij?

Door te kijken naar het karakter en de sociale kenmerken van het talent maken wij een passende match. Deze werkwijze zorgt ervoor dat het talent bij het bedrijf terecht komt dat het best bij zijn of haar persoonlijkheid aansluit. Wij komen graag langs op uw school voor een persoonlijk gesprek. Ook verzorgt Smart Talent Grid graag gastcolleges voor u en uw talenten!

Lees meer
Smart Talent Grid ®
cookies - disclaimer - algemene voorwaarden