Laat u ontzorgen!

  • 24/7 online contact met beschikbare en nieuwe talenten
  • Actueel getoetste talenten
  • Perfecte aansluiting door acht opties tot samenwerking
  • Op ieder moment inzicht in dossiers
Meld u nu aan Bel 088 – 0354 901

Smart Talent Grid voor werkgevers

Bij de zoektocht naar een geschikt bedrijf vinden wij het belangrijk om eerst goed te kijken naar het talent zelf. We onderzoeken zijn of haar sociale vaardigheden om tot een passende match te komen. Zo zorgen we ervoor dat het talent perfect aansluit bij uw bedrijf en helemaal op zijn of haar plek zit. Daarnaast ontfermen wij ons over het talent en geven intensieve begeleiding en coaching. Op deze manier halen we het beste uit het talent en weten wij u als werkgever te ontzorgen!

 

 

Wie zijn wij?

Smart Talent Grid zorgt ervoor dat er continu talenten bij uw organisatie betrokken worden, zonder dat u daar omkijken naar heeft. Door te kijken naar de sociale eigenschappen en het karakter van talenten, zorgen we voor een perfecte match. Zo plaatsen we iemand die met veel plezier bij u aan het werk gaat.

Lees meer

Wat doen wij?

Wij bieden talenten een goede toekomst in de techniek. Niet alleen talenten zelf, maar ook u heeft er belang bij dat het talent vroegtijdig kennis maakt met de praktijk om zo veel ervaring op te doen. Doordat wij ons richten op de persoonlijke groei van het talent en kijken naar wat hij of zij echt graag wil doen, heeft u een waardevolle medewerker in uw bedrijf.

Aanmelden

Hoe werken wij?

Meld uw bedrijf online aan en sluit een abonnement af. Wanneer u binnen uw bedrijf een vacature open heeft staan, kunt u deze op onze website plaatsen. Op basis van deze vacatures kunt u passende talenten vinden. De vacatures die binnen Smart Talent Grid geplaatst worden, gaan verder dan normale vacatures: u moet een persoonlijkheidstest invullen, zodat er een talent met het juiste karakter gevonden kan worden. Het eindresultaat? Een passend talent in uw bedrijf!

Lees meer
Smart Talent Grid ®
cookies - disclaimer - algemene voorwaarden