• Instroom
  • Doorstroom
  • Behoud
Meld u nu aan Bel 088 – 0354 901

1. INSTROOM

Een talent voert zijn of haar interesses in, geeft aan welke opleiding of cursus hij of zij volgt of gedaan heeft en vult de rest van zijn of haar cv aan. Uit een persoonlijk gesprek worden zijn of haar softskills afgeleid. Als we het hele profiel compleet hebben, krijgt het talent de STG-stempel.

2. DOORSTROOM

De database is gevuld, scholen zoeken bedrijven en bedrijven zoeken opleiding en talenten. Naast onze actieve communicatiemiddelen, zoals onze webshops, portals en campagnes, gaat het STG-algoritme continu aan het werk op basis van de ingevoerde gegevens van alle betrokken partijen. Het resultaat? Een perfecte match.

3. BEHOUD

Hier stopt onze rol natuurlijk niet. Wij blijven coachen, begeleiden én adviseren. Hierdoor blijft het talent zich ontwikkelen. We betrekken vervolgens ook de scholen en bedrijven bij dit proces, waardoor de begeleidende rol uiteindelijk komt waar deze hoort: bij de mensen die het dichtst bij het talent staan.

Talenten Quote 3 15-01-2016
Talenten Quote 3
Gijs ten Dam - “De samenwerking was uitstekend. Bepaalde zaken waar ik achteraan moest werd door Smart Talent Grid geregeld.”
Talenten quote 2 13-01-2016
Talenten quote 2
Thomas van Homrichhausen - "Met al mijn vragen kan ik terecht bij Smart Talent Grid"
Talenten quote 1 12-01-2016
Talenten quote 1
Matthias Baauw - "Alle partijen zijn goed op de hoogte van elkaar door de periodieke gesprekken"
Smart Talent Grid ®
cookies - disclaimer - algemene voorwaarden